GPS – Galerry: Kujang Pamor

Keterangan Produk: Kujang Pamor, Rencong, Tanto, Keris (Dikoleksi Sudaryono)

Seluruhnya Produk Karya: Amas Sambas dan Bayu Sundana Hidajat

Document Property: GPS & Adi Rahmatullah

Photo Studio: Adi Rahmatullah – Etnik Fotografi

Address: Jl. Babakan Jeruk 3D-24, Bandung. Phone: 022-2013016 Mobile: 0817 436 511


11 Responses to “GPS – Galerry: Kujang Pamor”

  1. Kujangna diical teu kang? pami diical tawisana sabaraha?

  2. Geuning Aya Keneh Pusaka Sunda teh, eta hargi kujangna kisaran sabaraha kang jadi hoyong yeuh, Aduh hatur Nuhun kasuhun kang diantos

  3. Ass. wr. wb
    kang, hoyong terang upami ngadamel lgsg ka ciwidey kinten2 pangaosna sbrhnya kang? nuhun

  4. muhun kang eta kujang meni sae asa inget ka prabu siliwangi.. tawisan sabaraha kang?

  5. jika mau mememsan kujang pamor bisa hubungi dimana? dan hrganya berapa klo bisa kirim price list + gambar ke email saya terimakasih

  6. tos lami abdi hoyong pisan gaduh Kudjang,…jati diri urang Sunda,….punten tulung pasihan ancer ancer pangaosna,…hatur nuhun pisan,…ayeuna abdi nuju ngumbara di Kalimantan…..

  7. Assalaamu’alaykum Kang.
    Harga kujang kaya gambar yg diatas berapa ?
    Klo harus liat kesana susah kang, ana di kalsel..

  8. aswb.tumaros gaduh kujang sunda buhun??? no hp abdi 08176605272 hatur nuhun…

  9. kinten2 hargi kujangna dina kisaran beraha nya kang?

  10. sampurasun…
    bade nyungkeun ijin,kanggo ngangge gambar salah sahiji kujang na di facebook.teu sawios kang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: